Presentkort

Presentkort

Presentkort på massage i Umeå – vi erbjuder möjligheten att köpa presentkort på massagebehandlingar hos oss.
Ett presentkort på massage är en utmärkt gåva att ge som födelsedagspresent, julklapp eller varför inte på Alla hjärtans dag. Gör dig själv eller någon du tycker om glad med ett presentkort på massage! Du kan köpa presentkort på valfritt belopp, 10-kort och mer. Har du särskilda önskemål är du välkommen att kontakta oss på telefon 070-649 13 42.

När du köpt ditt presentkort bokar du in önskad behandling som vanligt och efter slutförd behandling betalar du med presentkortet. Räcker inte presentkortsbeloppet till den behandling du bokat betalar du mellanskillnaden med kort, Swish eller kontanter.

Våra presentkort har en giltighetstid som du ser vid köp. Därför är det viktigt att du noterar detta så du hinner använda presentkortet innan giltighetstidens slut. För närvarande kan presentkorten endast köpas online.

Presentkort på Emmas Massage i Umeå:

Vilken massage ska du ge som present?

Vi förstår att det kan vara svårt att välja vilken massage att ge bort. Därför gäller alla presentkort hos oss på samtliga behandlingar. Detta leder till att du slipper fundera och gåvomottagaren får full frihet att välja den behandling som önskas.

Presentkort för företag

Ett presentkort på massage är en populär gåva du som arbetsgivare kan ge bort till dina anställda. Av erfarenhet vet vi att det är något som är mycket uppskattat att få i julklapp. Emmas Massage kan ordna fysiska presentkort helt enligt önskemål. Vill du veta mer om våra företagslösningar? Kontakta oss så berättar vi mer.
Presentkort på massage i Umeå