Massagepolicy

Massagepolicy och förfaranden

Det är vår avsikt att ge våra gäster en professionell och terapeutisk massage.

Följande policies och rutiner fungerar som en guide för både första gångs- och regelbundna kunder hos Emmas Massage.

På Emmas Massage förstår vi att oförutsedda händelser inträffar i varje persons liv. Oförutsedda händelser som möten i sista minuten, trafikproblem och projekt-deadlines är bara en handfull av anledningar till varför en kan överväga att avboka en massagebehandling.
I vårt engagemang att tillhandahålla en unik och enastående massageupplevelse till alla våra kunder och av respekt mot våra massageterapeuters tid har vi antagit följande policies:

ANKOMST TILL MASSAGESALONGEN
Vänligen anländ till massagesalongen 5 minuter innan den schemalagda starttiden. Detta ger dig tid till en avslappnad och avstressande upplevelse.
Om sen ankomst är oundviklig kommer dina tjänster att kortas ned för att hålla vårt tidsschema. Ingen full eller delvis återbetalning medges.

AVBOKNINGS/ÄNDRINGSPOLICY
Företagskunder måste meddela minst 72 timmar i förväg vid önskan om att ändra tid, avboka eller på något sätt ändra bokningen. Om din bokning är på en måndag måste ni meddela massagesalongen onsdag veckan före; helger räknas inte i 72-timmarspolicyn.

Om du inte avbokar eller ändrar din bokning 72 timmar före den bokade tiden, men du meddelar 24 timmar före, kommer 50 % av ordinarie summan att debiteras. Full återbetalning medges ej.
Avbokningar eller bokningsändringar som meddelas mindre än 24 timmar i förväg kommer att debiteras till fullo. Inga återbetalningar medges för depositioner eller avbokningar som inkommit mindre än 24 timmar före den inbokade tiden.
Dessutom kommer företagsbokningar med 2 eller fler massageterapeuter bokade debiteras en 15 % ej återbetalningsbar avgift för avbokningar eller minskning av timmar oavsett hur lång tid detta meddelats i förväg.

POLICY FÖR SEN ANKOMST
Sena ankomster kommer inte att medge förlängning av den bokade tiden. I vissa specialfall och när vårt schema tillåter det kan vi eventuellt ta emot en del av eller hela bokningstiden. Detta sker efter vår egen bedömning och endast vid god förvarning om din sena ankomst. Den ordinarie summan som gäller för de beställda tjänsterna debiteras oavsett.

NO-SHOW POLICY
Kunder som inte dyker upp till sin bokade tid kommer att debiteras till fullo enligt bokad behandling.

BETALNINGSPOLICY
Betalning skall erläggas direkt efter avslutad behandling. Vi erbjuder betalning med kort, Swish, presentkort, samt kontanter i den mån vi har växel.

TILLÄMPNINGSOMRÅDE
Emmas Massages massageterapeuter är diplomerade inom sina arbetsområden och håller mycket hög standard.

RESPEKT FÖR KUNDENS BEHOV OCH GRÄNSER
Våra massageterapeuter justerar gladeligen musikvolym, tryck, arbetar längre på ett specifikt kroppsområde eller går vidare om du begär det.
Kunden kan avböja från behandlingsmetoder, avbryta massagen, och är fri att lämna massagesalongen när som helst.

PROFESSIONELLA GRÄNSER
Begäran om sexuell aktivitet och/eller sexuella tjänster tolereras inte; kommer att ses som en uppmaning och polisanmälas. Skulle detta inträffa kommer kunden inte att vara välkommen åter. Kunden behåller underkläderna på under hela behandlingen. Följs inte detta har massageterapeuten rätt att avbryta behandlingen.
Bröst- och könsorgansområdena kommer inte att masseras under några omständigheter. En professionell distans hålls från dessa områden.
Sexuell interaktion eller diskussion oavsett form är ALDRIG lämplig.

KONFIDENTIALITET OCH KONVERSATION
Diskussionen mellan massageterapeuten och kunden är konfidentiell. Kunden väljer själv om den vill prata eller inte under behandlingen.
Vi lyssnar gärna på vad du har att säga och delar gärna med oss av vår professionella expertis. Vi föredrar dock att inte diskutera politiska, religiösa, privata eller sexuella ämnen.

EXISTERANDE OCH NYA MEDICINSKA TILLSTÅND
Det är kundens ansvar att hålla massageterapeuten informerad om pågående medicinska behandlingar, och att tillhandahålla skriftligt intyg från läkare, kiropraktor, fysioterapeut etc. att massagen får genomföras.
Kunden måste också informera massageterapeuten om eventuella ändringar i hälsoförhållanden under behandlingen.

Om du har några frågor om ovanstående information, vänligen kontakta oss på Emmas Massage.