Massage Umeå

Emmas Massage är Umeås mest centrala massagesalong

Massage Umeå – vår massagesalong är belägen mitt i Umeå centrum, bara 100 meter från Utopia. Besök oss på Östra Rådhusgatan 6, 2 trappor.

Massage Umeå - kvinna blir masserad

För ett ökat välbefinnande

För massage i Umeå erbjuder vi flera olika behandlingar, däribland:

 • Aromamassage
  Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi.
 • Axelmassage
  Axelmassage är bra för dig som jobbar mycket vid dator eller monotona rörelser. Har man ont i axlarna eller nacken kan det även lätt bli huvudvärk.
 • Fotmassage
  Fötterna är en mycket viktig del av kroppen, som man ofta glömmer att sköta om. Ni som har trötta, stumma och stela fötter mår bra av fotmassage då den gör fötterna smidigare och ökar blodcirkulationen i fötterna.
 • Oljemassage
  Oljemassage påminner om den traditionella thaimassagen men skiljer sig från denna då den är en väldigt mjuk och behaglig massage som minskar din stressnivå.
 • Thaimassage
  Thaimassage, eller Nuat phaen boran som den kallas på thailändska är en behandlingsteknik som både styrker och balanserar kroppens energisystem.

Priser på våra behandlingar hittar du här.

Autentisk thailändsk massage i Umeå

Thailändsk massage eller thaimassage är en massageform med rötter sannolikt mycket långt tillbaks. Idag utövas massagen i Thailand i olika former, och har även fått ökad popularitet i västvärlden.
En klassisk komplett thaimassage inkorporerar en kombination av akupressur och yoga-liknande stretching. Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen.
Terapeuten använder sig också av en madrass på golvet istället för massagebänk, och klienten behåller kläderna på under hela sessionen.

Hitta till Emmas Massage

Emmas Massage ligger i centrala Umeå på Östra Rådhusgatan 6, 2 trappor upp. Ingången ligger bredvid SEB.
Du kan även parkera på Åhlénstaket och gå in via Åhlénstaket till oss. Om dörren är låst, ring på 070-5491342.